Enjoy Winter Treatment

Enjoy Winter Treatment

Enjoy winter treatment behandeling (60 minuten)
Beauty salon Enjoy trendy care heeft voor jou deze winter een vitamine C gezichtsbehandeling.
Tijden de winter krijgen we minder vitamine C binnen. Vitamine C hebben wij vooral in de winter nodig om onze weerstand te verhogen maar ook onze huid heeft voldoende vitamine C nodig. Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen (Bindweefsel ) Dit is nodig om de huid te verstevigen. Ook op de huid stimuleert de vitamine C de vorming van Collageen (lijmvormig eiwit dat bindweefsel vormt) verder kan het ingrediënt acne en pigment vlekken verminderen en de huid wordt egaler en steviger. Daarbij komt nog bij dat vitamine C een antioxidant is en UV schade kan beperken.
Tijdens ons wintertreatment gebruiken wij een Sweet Red Berry Alginate Mask. Dit masker dit geeft een boost op uw huid.

Enjoy winter treatment

  • 60 minuten
  • € 35,-
  • (alle huidtypen)

Wanneer u voor de eerste keer bij ons een behandeling boekt, dan hebben wij voor u een enjoy first treatment behandeling. Deze behandeling duurt 60 minuten. Hierbij wordt aan de hand van een huidanalyse een complete gezichtsreiniging gedaan. U maakt kennis met onze producten. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgde dag crème.

Een gezichtsbehandeling begint altijd met een huidanalyse. Een huidanalyse is ontwikkeld om een uitgebreid huidadvies te geven, afgestemd op uw huid. Door een huidanalyse kunnen wij u adviseren op het gebied van onze producten en het reinigen en verbeteren van uw huid.

Tijdens het epileren worden de wenkbrauwen in model gebracht en eventuele haartjes in het gezicht worden op verzoek verwijderd. Bij enkele haartjes gebeurd dit met een pincet bij meerdere haartjes met behulp van een hars rolletje. ( linkje gezicht harsen) na het epileren kunnen wij op verzoek de wenkbrauwen verven

Reinigen van uw gezicht doen wij afhankelijk van uw huidtype met een total cleansing milk of een cleansing gel van Purlés. Hierbij wordt uw gezicht gereinigd van make-up, dagcrème en vuiligheid van buiten.

Een peeling reinigt de huid en verwijderd dode huidcellen. Het zorgt rvoor dat de huid beter doorbloed wordt en de huid er gezonder uit gaat zien. Een peeling is geschikt voor alle huidtypen. Hiervoor gebruiken wede Sushi Ceremony van Purlés.

Gezicht massage is een korte massage van het gezicht waar bij er op bepaalde punten in het gezicht wordt gedrukt en gemasseerd. Door deze manier van massage kunnen de gezichtsspieren zich ontspannen en energie laten stromen. De drukpunten zijn een soort van kruispunten van energielijnen die door het lichaam lopen en met specifieke organen zijn verbonden.

Om de huid te kalmeren en sneller te laten herstellen brengen wij een masker aan die speciaal bij uw huidtype past. Dit masker blijft 10 minuten op uw gezicht zitten. Het type masker zal bepaald worden bij de huidanalyse.

Op het moment dat het masker is aangebracht kunt u een keuze maken uit een handmassage of hoofdmassage. Door de hoofdmassage wordt de doorbloeding gestimuleerd en ontspannen de spieren van uw hoofd.

Op het moment dat het masker is aangebracht kunt u een keuze maken uit een handmassage of hoofdmassage. Deze massage zorgt voor een goede doorbloeding van de huid en maakt bij een handmassage uw handspieren soepeler. Voor de handmassage gebruiken we de Sushi Ceremony van Purlés.

De behandeling wordt afgesloten door het aanbrengen van dag crème. Hiervoor gebruiken we de Sushi Ceremony advanced rice cream van Purlés.

Maak kennis met de gezichtsverzorgende vitamine C  behandeling in Barneveld.
Voor slechts  €35,- inclusief epileren. Tot ziens!

1 gedachte over “Enjoy Winter Treatment

Een reactie plaatsen