Spa-Manicure

Schoonheidssalon Enjoy trendy care heeft een spa-manicure behandeling voor het verzorgen van uw handen. Daarbij kunt u ook uw nagels door ons laten lakken voor een nog verzorgder resultaat.


De nagelstyliste biedt u het volgende aan.. lees verder


Wij behandelen de handen in een bad met dode zee zout, dit zuivert de huid van binnen en van buiten en heeft een ontspannende, kalmerende uitwerking. Deze behandeling stimuleert de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen. Daarna worden de losse velletjes bij je nagelriemen verwijderd en worden de nagels in model geknipt en gevijld.


Vervolgens behandelen wij je handen met een handenscrub, hierdoor worden de dode huidcellen verwijderd. Deze behandeling bevordert de opname van voedingsstoffen door de huid en voedt, ondersteunt, versterkt, geneest en heelt de huid. Na de scrub behandeling wordt er op uw handen een masker aangebracht. Dit masker is een zachte klei en heeft een absorberende werking. Hierdoor worden de onzuiverheden, gifstoffen, vuil en andere afvalstoffen uit de huid verwijderd. We sluiten de behandeling af met een handmassage en gebruiken hierbij een intensief verzorgende huidolie. De nagelriemen worden verzorgd met speciale nagelriem olie.


Na de behandeling kunnen de nagels na keuze worden afgelakt.


Merken waar we mee werken

Handen en voeten