Waarom naar een schoonheidsspecialiste?

Wat is gezichtsverzorging?

Als je nog nooit bij een schoonheidsspecialiste bent geweest kan ik me voorstellen dat je niet helemaal weet wat nou gezichtsverzorging inhoud. De meeste mensen vinden het ook heel spannend om voor de eerste keer naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Immers, iemand anders gaat aan je gezicht zitten en je weet niet precies wat er allemaal gaat gebeuren.

Als je voor de eerste keer in de beautysalon van Enjoy Trendy Care komt, gaan we eerst wat vragen stellen over wie je bent, wat voor werk je doet, producten die je gebruikt, en of u ook medicijnen gebruikt die voor ons van belang kunnen zijn. Natuurlijk willen we ook graag weten wat je van Enjoy Trendy Care verwacht, kom je om je huid te verbeteren of kom je voor de ontspanning. Voordat we aan de behandeling beginnen vragen we of je je shirt en schoenen uit wil doen en mag je plaatsnemen in onze luxe behandelingsstoel. Je wordt daarna lekker ingepakt en eventueel met de stoelverwarming opgewarmd. Je zult het dus absoluut niet koud krijgen.

We beginnen met een uitgebreide reiniging. De hals en en het decolleté worden ook meegenomen in deze gezichtsbehandeling. Afhankelijk van het type huid wordt je huid met een gel, olie of milk gereinigd. Na deze behandeling worden de wenkbrauwen in model gebracht (epileren) en eventuele haartjes in het gezicht worden op verzoek verwijderd (ontharing). Bij enkele haartjes gebeurd dit met een pincet; bij meerdere haartjes met behulp van een hars rolletje. Na het epileren gaan we de huid diep reinigen en worden de onzuiverheden zoals ontstekinkjes, talg-ophopingen en mee eters (comedonen) verwijderd. Daarna krijgt jouw gezicht en nek een ontspannende massage met een heerlijk geurende olie. Jouw gezicht wordt op deze manier behandeld waardoor de afvalstoffen worden afgevoerd. Nadat je gezicht helemaal is gemasseerd en gereinigd krijg je een masker. Dit masker zorgt er voor om de gezichtshuid te helen en de huid te geven wat het nodig heeft. Tijdens het maskeren worden je handen of jehoofd gemasseerd.


Kijk mee met een gezichtsbehandeling!

Producten waar Enjoy Trendy Care mee werkt

Merken waar Enjoy Trendy Care mee werkt

Wij zijn aangesloten bij